Hírek

Szájer József lemondása

2020. 11. 29.

Szomorúan fogadtuk Szájer József képviselőtársunk döntését, hogy az év végével visszavonul a választott képviselői tevékenységtől és visszaadja európai parlamenti képviselői mandátumát. Személye európai uniós csatlakozásunk, 2004 óta meghatározta a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának munkáját, amelynek vezetője, később elnöke lett, és képviselőcsoportunk irányvonalának alakításáért mind a mai napig felelősséget vállal. Szájer József a legismertebb és legelismertebb magyar európai parlamenti képviselővé vált.

Mi, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében szeretnénk köszönetet mondani Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren. Szájer József politikai hitvallása, Magyarország szuverenitásának és a magyar polgárok érdekeinek megalkuvás nélküli képviselete olyan értékek, amelyek a továbbiakban is képviselőcsoportunk alapelveiként szolgálnak.

Szájer József további munkájához sok sikert kívánunk, és természetesen a jövőben is számítunk együttműködésére, jobbító javaslataira!