Hírek

Gyökeres fordulatra van szükség az európai bevándorláspolitikában és gazdaságpolitikában

2019. 11. 27.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja megelőlegezett bizalommal tekint az új Európai Bizottságra, amelynek megválasztását, Ursula von der Leyen megválasztásához hasonlóan, képviselőcsoportunk támogatta. Várhelyi Olivér megválasztását az EU bővítési és szomszédságpolitikáért  felelős biztosává az elmúlt tíz év legnagyobb diplomáciai sikerének tekintjük.

Az előző Európai Bizottság a bevándorláspárti politikájával és elhibázott gazdaságpolitikájával is komoly károkat okozott és gyengítette Európát. Beengedték a migránsokat, hagyták távozni a briteket, jelentősen romlott a kontinens biztonsága, és az európai gazdaság ismét a válság jeleit mutatja. Ezért új irányra van szükség az európai bevándorláspolitikában és a gazdaságpolitikában egyaránt.

A magyar emberek a májusi európai parlamenti választáson egyértelművé tették, hogy azt várják a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőitől, hogy tegyenek meg mindent a bevándorlás megállítása érdekében, védjék meg a nemzetek Európáját és a keresztény kultúrát. A Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja a magyar emberek akaratát képviselve ezt a politikát követi az Európai Parlamentben, és készek vagyunk ezeknek a céloknak az elérése, a bevándorlás megállítása, a nemzetek Európája és a keresztény kultúra megvédése érdekében támogatni az új Európai Bizottság munkáját.