Hírek

Amikor a terror lecsap, a baloldal felteszi a szemellenzőt

2020. 11. 12.

Az Európai Parlamentben a terrorizmusról vitáztak a képviselők. A balliberális politikusok most is beszéltek mindenről, csak azt nem merték beismerni, hogy a terrorhullámnak köze van a bevándorláshoz.

Az Európai Parlament plenáris ülése végre napirendjére tűzte a terrorizmus kérdését. A szomorú apropót az elmúlt hetekben Európán végigsöprő iszlamista terrorhullám adta. A két, vérfagyasztó kegyetlenséggel végrehajtott lefejezéses támadás Franciaországban, majd a négy ártatlan életet követelő bécsi lövöldözés sokkolta Európát.

A baloldali politikusoknak, köztük Dobrev Klára és Donáth Anna európai frakciótársainak, azonban ez sem volt elég, hogy kinyíljon a szemük. A vitán ezúttal is elhangzott tőlük minden, a társadalmi egyenlőségtől a befogadásig. Csupán a valóság az, amit nem látnak, vagy nem akarnak látni. A nizzai merénylő alig egy hónapja érkezett Európába egy migránsszállító NGO-hajón. A bevándorláspárti baloldal azonban nem mer szembenézni azzal a kényelmetlen ténnyel, hogy a tömeges bevándorlással az iszlamista terror veszélye is nő. Amíg a brüsszeli baloldali elit ezt nem látja be, addig újabb európaiakat fognak legyilkolni.