Hírek

A tömeges migráció halálos veszélyt jelent az európai emberekre

2023. 10. 17.

„Az illegális migráció okozta európai helyzet tarthatatlanná vált, az újabb iszlamista terrorcselekmények megmutatják, hogy az ellenőrizetlen, tömeges migráció halálos veszélyt jelent az európai emberekre” – mondta el Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője kedden az Európai Parlament plenáris ülésén.

„Az elmúlt napokban egy muszlim terrorista halálra késelt egy francia tanárt a diákjai szeme láttára. Tegnap este Brüsszelben egy másik migráns egy Kalasnyikovval mészárolt le két embert. Hány ártatlan európai embernek kell még meghalnia ahhoz, hogy a bevándorlás brüsszeli fanatikusai felfogják végre, hogy az illegális migráció a szemünk láttára teszi tönkre Európát?” – tette fel a kérdést Hidvéghi Balázs.

Az EP-képviselő rámutatott: a két terroristát eleve nem lett volna szabad beengedni Európába. „A hatóságok mindkét esetben képtelenek voltak arra, hogy megvédjék saját állampolgáraikat” – mutatott rá Hidvéghi Balázs.

Hidvéghi Balázs szerint gyökeresen más európai megközelítésre van szükség, ezért az elhibázott javaslatokat tartalmazó Migrációs Paktum tárgyalásait haladéktalanul fel kell függeszteni, és teljesen új alapokra kell helyezni a brüsszeli migrációs politikát. „Európának egyszer és mindenkorra határozottan nemet kell mondania a migrációra, és meg kell védenie az európai embereket” – mondta el Hidvéghi.