Hírek

A magyarok nem zsarolhatók!

2020. 11. 12.

A Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői megvédik a magyar embereket, Magyarországot a baloldal támadásaival szemben.

Az Európai Parlament (EP) plenáris vitát tartott a többéves keretköltségvetésről (MFF) és a jogállamisági mechanizmusról, illetve az Európai Unió 2021. évi pénzügyi évre vonatkozó általános költségvetéséről. Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője felszólalásában kifejtette, mivel a magyar polgárok 2010-ben leváltották a baloldalt és három egymást követő választáson is kétharmados többséggel támogatták a Fideszt és a KDNP-t, ezért a magyar és az európai baloldal meg akarja büntetni a magyarokat, Magyarországot.

“2010-ben a magyarok szabad akaratukból elzavarták a korrupt, az országot a csőd szélére juttató és az emberek alapvető jogait lábbal tipró baloldalt és úgy döntöttek, hogy kétharmados többséggel ruházzák fel a Fideszt és a KDNP-t.” – mondta felszólalásában Deutsch Tamás. A 2010-es választásokat követően azonnal elkezdődtek az indulatos baloldali támadások Magyarország ellen. Deutsch kifejtette, hogyan vádolta meg hazugságok tucatjaival Magyarországot már 2014-ben az EP Tavares-jelentése, amelyben már akkor benne volt egytől-egyig az összes, azóta is folyamatosan hangoztatott baloldali rágalom “kezdve az antiszemitizmus vádjával, a korrupcióval, a populizmus bélyegével, a sajtószabadság állítólagos halálán keresztül a jogállami intézmények ellen intézett támadásokról szóló hazugságokig”. 

A fideszes EP-képviselő hangsúlyozta, hogy a baloldal támadásai közepette 2014-ben a magyarok szabad akaratukból ismét kétharmados többséggel támogatták a Fideszt. Emlékeztetett, hogyan váltak ezután még vehemensebbé a baloldal támadásai, majd hogyan erőltette át szavazási ügyeskedéssel az EP bevándorláspárti többsége a Sargentini-jelentést a bevándorlást elutasító Magyarországgal szemben, és hogyan indították el a 7-es cikkelyes eljárást. 

2018-ban a magyarok azonban megint kétharmados többséggel támogatták a Fideszt. A baloldal pedig arra a következtetésre jutott, hogy “a magyarok nem értenek az addigi fenyegetőzésekből, ezért eljött a módszeres és kíméletlen büntetés időszaka. Nos, ezt a büntetőintézkedést hívják – a baloldalra történelmileg jellemző abszurditással – jogállamisági mechanizmusnak” – zárta felszólalását a képviselő.

A Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői megerősítették, a magyarokat nem lehet zsarolni. Nem engedjük, hogy a baloldal elvegye a magyaroktól a harminc évvel ezelőtt újra kiharcolt szabadságunkat!