Brüsszel folytatja a nyomásgyakorlást az LMBTQ és a migránsok miatt

2021. 09. 28.

Szerdán Budapestre érkezik az Európai Parlament LIBE bizottságának küldöttsége, hogy növelje a nyomást Magyarországra. Brüsszel és a baloldal valójában azért támadja Magyarországot, hogy a magyar óvodákba és iskolákba is engedjük be az LMBTQ-propagandát és mi is telepítsük be a migránsokat. A Fidesz-KDNP a magyar emberek akaratát érvényesíti: nem kérünk sem a gyermekekre irányuló agresszív szexuális propagandától, sem a migránsokból.

Egyértelmű, hogy a gyermekvédelmi törvénycsomag elfogadása óta Brüsszel és a Soros-hálózat tovább fokozza a Magyarország elleni támadásokat. Azt szeretnék, hogy Magyarország is engedje be az LMBTQ-propagandistákat az óvodákba és iskolákba. Az Európai Parlamentben a magyar baloldal képviselői is minden ezt szolgáló lépést megszavaznak.

Az  álláspontunk változatlan, a gyermekeket meg kell védeni az agresszív LMBTQ propagandától és  kizárólag a magyar szülők joga a gyermekeik szexuális nevelése. A nemzeti konzultáción a válaszadók 97%-a egyetértett abban, hogy helyes, hogy törvény korlátozza a gyermekekre irányuló szexuális propagandát. Európában egyedüliként a magyar emberek népszavazáson is dönthetnek arról, hogy mit gondolnak erről.

A küldöttség tele van az európai baloldal bevándorláspárti és LMBTQ-aktivista embereivel, borítékolható, hogy ismét hazug politikai jelentést fognak írni Magyarországról. Az egész látogatás és eljárás eleve a hazug Sargentini-jelentésen alapul, amelyet azután fogadott el az Európai Parlament bevándorláspárti többsége, hogy Magyarország visszautasította a migránsok betelepítését.