Hírek

20150924ahmed-h_994

Terroristával szimpatizálnak Strasbourgban

2017. 06. 14.

A Fidesz-KDNP delegációja felháborítónak tartja, hogy baloldali európai parlamenti képviselők egy terrorcselekmény miatt tíz évre ítélt férfit vesznek védelmükbe, s ezzel beleavatkoznak egy tagállam független bírói eljárásába. A magyar lakosság a nemzeti konzultáción világosan kifejezte: Magyarország nem kér a Soros György által támogatott illegális bevándorlásból.

 Az európai parlament szocialista, liberális, zöld és kommunista frakciója ma szimpátia csoport-fotózást rendezett Strasbourgban, melyen Ahmed H. melletti szolidaritásukat kívánták kifejezni. A holnapi másodfokú tárgyalás fényében ez a tett egyértelműen a független magyar bíróság befolyásolását célozza.

A Cipruson élő szíriai Ahmed H. táskájában elfogásakor hét útlevél volt schengeni vízummal. A nyomozás során kiderült továbbá, hogy Cipruson villát épít, s nem az, akinek kiadja magát. A bírói eljárás demokratikus jogállami szabályok szerint zajlott. Az Amnesty International megállapításaival ellentétben, a férfi kövekkel dobálta a határvédelmi erőket és a határ áttörésére bíztatta az illegális bevándorlók tömegét.

Az Európai Parlament májusi plenáris ülésén elfogadott Magyarországot elítélő határozata is kitért Ahmed H. ügyére. A szöveg megfogalmazásában részt vett Niedermüller Péter és Jávor Benedek, akiknek láthatólag a magyar emberek védelme helyett fontosabb a Soros-hálózat szervezeteinek való megfelelés.

A magyar kormány és a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációja legfontosabb feladatának a magyar emberek biztonságának megőrzését tekinti. Tisztán látszik, hogy a Soros által pénzelt álcivil szervezetek nem.